Acné behandelingen

Acné behandeling

Heeft u, of uw zoon of dochter last van acne? Kom langs voor een professionele acné behandeling bij Schoonheidssalon Glimmen!

Lisanne is onze specialist in acné behandelingen. Ze staat geregistreerd bij de ANBOS, hierdoor kan een acne behandeling geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door een merendeel van de zorgverzekeraars. Uw klachten worden besproken en wij gaan een passende en efficiënte behandeling uit voeren. 

Wij werken met de merken hannah en Absolution.

Acné behandelingen voor de onzuivere huid.

Voor de eerste behandeling wordt een intakegesprek gehouden waarin we een behandelplan opstellen. De huid zal diep gereinigd en hersteld worden. De behandeling biedt uitkomst voor huidproblemen in de puberteit, bij mee-eters/comedonen, overtollige talgproductie, irritaties, puistjes en hormonale problemen. Wanneer de behandeling periodiek zal worden herhaald en er thuis gebruik wordt gemaakt van ondersteunende producten, zal de huidconditie na een aantal weken aanzienlijk verbeteren.

De eerste keer kunt u een intake behandeling boeken, deze behandeling duurt 60 minuten inclusief een intake van 15 minuten.

Acné behandeling vervolg behandeling

Een vervolg behandeling duurt ongeveer 25-30 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van twee weken. Afhankelijk van een aantal factoren wordt bij aanvraag bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Dit kan ook vaker dan één keer per twee weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Maak een afspraak

Adres

Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26
9756AG
Glimmen

Bel ons

Mobiel / WhatsApp: 06 3030 1172
Telefoon: 050 534 1932