Anti Cellulite Massage

NIEUW: Anti Cellulite massage

‘Strakker de zomer in? Zeg je cellulite vaarwel !’

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is de vijand van bijna elke vrouw. Bij iedereen kan het voorkomen, ongeacht de leeftijd, het geslacht of het lichaamsgewicht.

Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Doordat de bloedcirculatie slecht is en het afvoeren van vocht verstoord is kunnen afvalstoffen, vet en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Een anti cellulite massage kan uitkomst bieden bij het minder zichtbaar maken van cellulite maar is geen wondermiddel. Tijdens deze behandeling pakken wij de probleemzones aan door middel van een droogborstel techniek, scrub en cupping massage. Hierbij gaat het vooral om de benen en billen. 

 Cupping massage is een methode waarbij we gebruik maken van siliconen cups, hierdoor verbeteren we de doorbloeding en circulatie van lymfe en werken we op het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. We rekenen af met vetophopingen en het maakt vastzittende spieren en verklevingen los. Hierdoor krijg je een gladdere, stevige huid die zachter aanvoelt.

De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulite, striae en littekenweefsel.

Voor het mooiste en beste resultaat bevelen wij u aan een kuur te volgen.

Wanneer kun je het beste de anti cellulite massage overslaan?

  • Ziekte
  • Hartklachten
  • Verdikte spataderen
  • Hoge/ lage bloeddruk
  • Beschadigde open huid
  • Diabetes
  • Zwangerschap

Wat is het verschil tussen cellulite en cellulitis?

Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel sinaasappelhuid genaamd.
Cellulitis is daarentegen een medische aandoening. Het is een chronische ontsteking aan het bindweefsel waarbij je last hebt van bacteriële infectie onder de huid.

 

Start nu met jouw body kuur!

Cupping Massage 
Behandeling 30 minuten € 38,50
Behandeling 60 minuten € 71,50

Speciale Actie

Body kuur 
6 behandelingen in 6 weken
+ 1 La solution fermeté
+ 1 cup

€400,-

Adres

Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26
9756AG
Glimmen

Bel ons

Mobiel / WhatsApp: 06 3030 1172
Telefoon: 050 534 1932