Overige behandelingen

Spotaway

Huidoneffenheden kunnen op het hele lichaam voorkomen. Ze zijn vaak onschuldig, maar kunnen toch storend zijn. Deze oneffenheden kunnen ontstaan door bijvoorbeeld aanleg, ouderdom of wrijving van de huid.

Door middel van een Spotaway apparaat kunnen wij dit gemakkelijk verwijderen. Spotaway is een apparaat met een naald wat middels hoogfrequente wisselstroom zorgt voor het “verpulveren” van weefsel.
Na de behandeling ontstaat er vaak direct een klein korstje op de behandelde plek. Verder is de huid wat rood en mogelijk licht gezwollen. Na ongeveer een week valt het korstje er vanzelf af.

Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de oppervlakte van het behandelgebied, kunnen deze huidonregelmatigheden meestal in slechts 1 behandeling verwijderd worden. Sommige huidonregelmatigheden hebben de neiging om na enige tijd weer terug te komen. Een herhaalbehandeling is dan mogelijk.

 

 

Biab

Nieuw te boeken bij ons in de salon, Biab!
Biab staat voor builder in a bottle. Het is een verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Biab word alleen geplaatst op de natuurlijke nagel.

Adres

Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26
9756AG
Glimmen

Bel ons

Mobiel / WhatsApp: 06 3030 1172
Telefoon: 050 534 1932