Massages

Massages

Last van pijnklachten of gewoon zin in een ontspannende massage? Dankzij onze massages ben je zo snel mogelijk weer pijnvrij of helemaal ontspannen.

Mogelijkheden massages

 

Ontspanningsmassage 30/45/60 min

De nadruk ligt bij een ontspanningsmassage minder op het losmaken van de spieren en meer op het ontspannende aspect van de massage. Rust staat centraal. Wanneer je geen lichamelijke klachten hebt en toch gemasseerd wilt worden is dit een goede keuze. De massage wordt gegeven met aandacht en warmte, even helemaal tot jezelf komen en alles los te laten.

Hannah bindweefselmassage

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Shiatsu massage

Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is in de eerste plaats een manuele therapie. Met zowel zijn duimen als zijn vingers, handpalmen, ellebogen en zelfs zijn knieën maakt de therapeut meestal draaiende bewegingen. Op die manier wil hij slecht functionerende organen verbeteren, onze algemene gezondheid stimuleren en instant houden.

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige, prettige methode om stress te verlagen om zo de negatieve gevolgen ervan te verminderen en of te voorkomen. Tijdens de behandeling zit je gekleed op een speciale stoel in een rustgevende houding. De rug, nek, schouderpartij, armen, handen en hoofd krijgen de nodige aandacht. Er treedt verlaging van de spiertonus op en de stofwisseling wordt verbeterd.

Stoelmassage verhoogt je lichaamsbewustzijn en werkt zo corrigerend op een verkeerde houding. Behandelingen worden gegeven vanuit rust en aandacht afgestemd op de persoon.

Rugbehandeling

Omschrijving volgt

Voetreflex massage (30/60 min)

Voetreflex massage biedt ontspanning en bewustwording.
Door het gericht masseren van specifieke druk punten, masseer je indirect je lichaam. Alle delen van het lichaam zoals organen, spieren botten en gewrichten, zenuwen klieren en huid hebben een reflexzone op de voet.
Door massage en druk te geven op de specifieke punten komt er een betere doorbloeding en vernieuwde energiestroom op gang.
Dit gebeurd via je meridianen lymfevaten, hormoonstelsel, bloedsomloop en zenuwstelsel. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je lichaam geest en ziel komen tot rust en je kunt dieper ontspannen. Je komt gemakkelijker uit je denken.

Cupping (30/60)

Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. Cupping wordt wel hijama genoemd, naar het Arabische woord voor zuigen. Je huid wordt namelijk vacuüm gezogen. Er zijn twee verschillende methoden, een ‘droge’ en een ‘natte’ versie.

Hoe werkt cupping?
Bij ‘dry cupping’ oftewel de Chinese methode verwarmt de therapeut kopjes en plaatst deze op je huid. Door de onderdruk die dan ontstaat, blijft de cup aan je huid plakken. Het stimuleert je doorbloeding en masseert je spieren en bindweefsel los. Het heeft tevens effect op de meridianen, banen in het lichaam waar volgens de leer van de acupunctuur energie doorheen stroomt.

Adres

Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26
9756AG
Glimmen

Bel ons

Mobiel / WhatsApp: 06 3030 1172
Telefoon: 050 534 1932