Onze behandelingen

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is een belevenis en draagt bij aan het luxe gevoel van een mooie huid en verzorgde uitstraling.

Wij werken met behandelingen op maat. Bij elke behandeling wordt besproken waar we ons deze keer op gaan focussen in de behandeling, gebaseerd op de specifieke behoefte van jou en jouw huid.

Wij werken met de merken hannah en Absolution.

Mogelijkheden

Gezichtsbehandeling

Wij bieden veel verschillende behandelingen. Gezichtsbehandelingen gericht op onstspanning of juist voor verbetering van uw huid. Er is al een gezichtsbehandeling (Touch up) vanaf 30 minuten. Uw gezicht krijgt dan een dubbele reiniging, peeling, masker, verzorgende crème.

Gezichtsbehandeling 45 – 60 minuten

Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren/harsen, peeling, onzuiverheden, masker, verzorgende crème. Bij 60 minuten zit een massage 10-15 minuten.

Gezichtsbehandeling 75 minuten

Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren/harsen, peeling, doorbloeden, onzuiverheden verwijderen, massage 20-25 minuten, verzorgende crème, afsluitend wordt lichte make-up opgebracht.

Gezichtsbehandeling 90 minuten

Dubbele reiniging, wenkbrauwen epileren/harsen, peeling, doorbloeden, onzuiverheden verwijderen, massage 30 minuten, serum insluizen met ultra geluid, verzorgende crème, afsluitend wordt lichte make-up opgebracht.

[Boek een gezichtsbehandeling]

Xperience Bindweefsel (90 min)

Tijdens een bindweefselmassage wordt het onderliggende bindweefsel in de huid gestimuleerd door middel van diverse intensieve massagetechnieken. Dit zorgt voor een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten. De bindweefselmassage is een resultaatgerichte en succesvolle behandeling. Er wordt uit de huid gehaald wat er potentieel aanwezig is, door de juiste producten met deze intensieve huidverbeterende massage therapie. Het stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur en het verstevigen van bindweefsel.

Om het kort samen te vatten kan de bindweefselmassage extreem veel doen voor de huid, hieronder zijn een aantal resultaten die behaald kunnen worden ;

 • Verbetering van de algehele huidconditie
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Werkt preventief op rimpelvorming

Bindweefselmassage in kuurverband

‘Bindweefselmassage is de sportschool voor de huid’

Om het beste resultaat te behalen raden wij aan om een bindweefselmassage in kuurvorm toe te passen. Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld, dit zal gemiddeld 5 tot 10 behandelingen zijn. Een kuur bestaat uit 1x per week een bindweefselmassage, daarna 1 keer per 6 week blijven bijhouden. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Bindweefselmassage kuur van 5 behandelingen: 2 lange behandelingen van 90 minuten en 3 korte behandelingen van 30 minuten.

Intense Treatment (90 min)

Deze behandeling is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, de nadruk wordt gelegd op het intens boosten van je huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel in combinatie met bindweefselmassage. Door de combinatie van verschillende soorten zuren wordt je huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd waardoor je huid egaler wordt. Daarnaast worden irritaties en roodheden aangepakt, hierdoor is de peeling zelfs geschikt voor een gevoelige huid. Zie hieronder de indicaties:

 • Verbetert de algehele huidconditie
 • Pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen
 • Celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd
 • Fijne lijntjes en rimpels vervagen
 • Huid wordt zichtbaar gladder en steviger
 • Reguleert de talgproductie
 • Inzetbaar bij acne
 • Helpt onzuiverheden te verminderen
 • Huidverslapping wordt aangepakt
 • Verminderd littekens
 • Roodheid en huidirritaties kan meer weerbaar worden gemaakt

 

Intense treatment in kuurverband

Net als bij de bindweefselmassage raden wij u aan om ook de intense treatment in kuurvorm toe te passen voor het beste resultaat.

Een kuur bestaat uit 2 lange behandelingen van 90 minuten en 3 behandelingen van 30 minuten

 

Adres

Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26
9756AG
Glimmen

Bel ons

Mobiel / WhatsApp: 06 3030 1172
Telefoon: 050 534 1932