Wimpers en wenkbrauwen

[baie_before_after_image src_before=”https://www.schoonheidssalonglimmen.nl/wp-content/uploads/2020/11/hennabrouwsvoor.jpg” src_after=”https://www.schoonheidssalonglimmen.nl/wp-content/uploads/2020/11/hennabrouwsna.jpg” title_text=”hennabrouwsna” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ label_before=”Voor” label_after=”Na” sticky_enabled=”0″ align=”center”][/baie_before_after_image]

Henna Brow Treatment

Bij Schoonheidssalon Glimmen stylen, waxen en tinten wij je wenkbrauwen met Henna verf. Henna verf blijft ook op de huid zitten waardoor je mooie super strakke wenkbrauwen kunt maken.

In deze behandeling kijken wij samen, schoonheidsspecialiste en klant, naar wat de wensen zijn. Denk hierbij aan het shapen, epileren en waxen. Ook worden de wenkbrauwen geverfd met een henna verf. Henna staat erom bekend dat dit al langer blijft zitten, dit kan tot wel 14 dagen op de huid zitten en tot wel 6 weken op de haartjes. Doordat je op de huid verft kan dit een vollere uitstraling geven van de wenkbrauwen.

 

Adres

Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26
9756AG
Glimmen

Bel ons

Mobiel / WhatsApp: 06 3030 1172
Telefoon: 050 534 1932